Găurean & Asociații este o societate de avocaţi înfiinţată în Bucureşti, beneficiind de experiența variată a partenerilor fondatori.

Avocatul coordonator Bogdan Călin Găurean a pus bazele societăţii Găurean & Asociații, cu unicul scop de a furniza clienţilor servicii juridice de cea mai bună calitate în acord cu specificul nevoilor fiecăruia. Astfel, la Găurean & Asociații urmărim să ne însoţim clienţii pe tot parcursul călătoriei juridice, oferindu-le o efectivă şi valoroasă protecţie legală precum şi consultanţa necesară înţelegerii spaţiului legal românesc.

Echipa noastră se axează pe nevoile clienţilor căutând să identifice cea mai bună abordare a speţelor ce ne sunt prezentate. Reprezentarea şi asistarea clienţilor se bazează pe o strategie procesuală coerentă, de natură să maximizeze şansele unui rezultat favorabil în procedurile judiciare.

La Găurean & Asociații punem pe primul plan relaţionarea cu partenerii noştri şi colaborarea constantă cu aceştia pentru a oferii servicii juridice personalizate care să se adapteze nevoilor în continuă schimbare. Considerăm că drumul spre succes este asigurat de o excelentă comunicare între avocat şi client cu privire la toate aspectele legale ale speţei.

Ţelul nostru este să oferim servicii de cea mai bună calitate şi pentru noi fiecare caz este unic şi în consecinţă este tratat cu cea mai mare atenţie beneficiind de toate cunoştinţele şi devotamentul echipei noastre.

OBIECTIVUL NOSTRU

Obiectivul nostru este să oferim servicii de cea mai bună calitate şi pentru noi fiecare caz este unic şi în consecinţă este tratat cu cea mai mare atenţie beneficiind de toate cunoştinţele şi devotamentul echipei noastre.

Law

La Găurean & Asociații punem pe primul plan relaţionarea cu partenerii noştri şi colaborarea constantă cu aceştia pentru a oferii servicii juridice personalizate care să se adapteze nevoilor în continuă schimbare. Considerăm că drumul spre succes este asigurat de o excelentă comunicare între avocat şi client cu privire la toate aspectele legale ale speţei.

Scurtă prezentare a societății
Găurean & Asociații


Găurean & Asociații este o societate de avocaţi înfiinţată în Bucureşti, beneficiind de experiența variată a partenerilor fondatori.

Avocatul coordonator Bogdan Călin Găurean a pus bazele societăţii Găurean & Asociații, cu unicul scop de a furniza clienţilor servicii juridice de cea mai bună calitate în acord cu specificul nevoilor fiecăruia. Astfel, la Găurean & Asociații urmărim să ne însoţim clienţii pe tot parcursul călătoriei juridice, oferindu-le o efectivă şi valoroasă protecţie legală precum şi consultanţa necesară înţelegerii spaţiului legal românesc.

FUNDAȚII ȘI ASOCIAȚII SUSȚINUTE